Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
Maggi
Maggi
  • Търси Търси
  • Рецепти Рецепти
  • MAGGI® Приятели MAGGI® Приятели
  • Полезни статии Полезни статии
  • Продукти Продукти
  • Kампании Kампании
  • Maggi MAGGI
  • Вход Вход
  • История
  • FAQ
  • Контакти
  • За нас
 amerikanska-i-frenska-palachinka-kakva-e-razlikata_1500x600

Американска и френска палачинка - каква е разликата?

Най-простият отговор е - в основата си те са едно и също, просто американската палачинка е по-плътна. За да получите американска от класическата френска, просто сгъстете тестото с малко повече брашно. А сега е време да решите каква да е плънката. Американските палачинки се комбинират добре със солена плънка от зеленчуци, млечен сос, пиле, гъби, кайма. Тъй като са по-дебели, можете да завиете в тях плънката докато е още топла, без да се разкъсат.

Френските палачинки са идеални за сладък пълнеж. Можете да ги гарнирате с плодове или сладко - така ще получите чудесен лек десерт или междинна следобедна закуска.

Който и вариант на палачинките да предпочетете, възможностите за комбинации на практика са безкрайни. А приготвянето е толкова забавно, че децата с радост ще ви бъдат помощник-готвач.

 lejerna-zakuska-v-nedelya

Лежерна закуска в неделя

Няма по-добър начин да започнеш уикенда от лежерната закуска. Това е твоето време -замени бързането с бавно готвене и наслада от най-дългата чаша кафе. Добави към него и вкусна хранителна закуска.
Виж повече
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Свържете се с нас
  • Регистрирайте се
  • Политика за поверителност на данните
  • Декларация за достъпност
  • Комисия за защитa на потребителите
  • Политика за бисквитки
  • Условия за ползване на сайта